Suunnittelija tavoitettavissa ma-pe 9-18

Portfolio

Autan sinua saamaan näkyvyyttä usein eri keinoin, tehdään yhdessä yrityksenne tunnetuksi! Tässä esimerkkejä töistäni.

Logot

Logo on yrityksen tärkein markkinoinnin ja viestinnän elementti. Ihminen kiinnittää huomiota ensimmäisenä yrityksen logoon. Yksinkertainen ja mieleen painuva logo antaa yrityksestä ammattimaisen kuvan ja tuo suunnatonta etua jäädessä asiakkaan mieleen.

Julisteet

Juliste on perinteinen mainonnan keino, varsinkin teatteri ja tapahtuma alalla käytetty. Näyttävän julisteen suunnitteluun tarvitaan silmää ja sommittelukykyä. Graafikon suunnittelemalla mainosjulisteella saadaan herätettyä ihmisten huomio.

Aappo-Klubi

Nuu- Teatteri

Karinkannan nuorisoseura

Tuomiojan kesateatteri

Häräntappoase Liminka

Lite ry 

Liminka

Karinkannan Nuorisoseura 2022


Taitot

Mainokset

Mainoksia tehdään nykyään hyvin paljon sosiaaliseen mediaan. Ammattitaidolla suunniteltu mainos herättää huomiota ja jää ihmisten mieleen.

Käyntikortti

Käyntikortit ovat nykypäivänäkin helppo mainonnan keino. Se on helppo sujauttaa asiakkaalle kun tulee puhetta yhteystiedoista. Kätevintä on tehdä käyntikortit samassa koossa kuin luottokortti jolloin se mahtuu jokaisen lompakkoon ja pysyy siellä tallessa. Teemme myös räätälöityjä kokoja kuten neliö, pyöristetyt reunat yms. Mikä on sinulle paras koko?

Painotöitä

Painamme firmasi logon/liikemerkin mihin vain tuotteeseen. Voit valita yksi- tai moniväripainatuksen tai heijastavan painatuksen.

Kivijalkakaupassamme voit käydä tutustumassa valikoimaamme ja sovittamassa kokoja!

Palvelut

Design Orvokki

Suunnittelee

Kuvax-Pieni printtipaja

Toteuttaa

Kuvax.fi ja Junttipaita.com

Myy